Hva er typiske strømpriser i Norge? - Strøm Blogg
Bloggnorge.com // Strøm Blogg
Start blogg

Strøm Blogg

Nyheter om strøm, strømpriser og leverandører.

Hva er typiske strømpriser i Norge?

Kategori: blogg | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 9. august , 2017 kl. 04:27

En av de største leverandørvirksomhetene i Norge er Agva Kraft, Akraft, Norgesenergi, Oslo kraft og andre tilbyr strøm til forbrukerne med fast pris, spotpris og variabel pris og mange andre strømavtaler. Imidlertid er prisene per kilowatt alltid underlagt forandring etter elleverandørens skjønn.

Du bør også vite at noen strømleverandører i landet ikke bruker fastprisstrukturen for fakturering av sine kunder. I stedet tilbyr de visse funksjoner til klienter, via pakker som er tilgjengelige for faste priser per måned.

Når det kommer til strøm i Norge og å få det aller beste tilbudet for denne tjeneste, bør du vite at å se på de detaljene i kontrakter fra forskjellige leverandører, før du faktisk signerer en kontrakt, vil være den mest fornuftige måten å beskytte deg selv på som forbruker.

Strømpriser

Ifølge SSB var gjennomsnittlig kostnaden for strøm for boliger i 1. kvartal 2016, før skatt og unntatt rutenett, 28,7 øre per kilowatt. Dette representerer en nedgang på 8,3 prosent sammenlignet med året før, i samme kvartal.

Hvis du ønsker å drive hjemmet ditt for mindre, vil du være glad for å vite at prisene på strøm i Norge har gått ned. Det er umulig å si om denne nedadgående prisutviklingen vil fortsette. Men det gir litt lettelse til kunder, som definitivt ikke vil bruke en krone mer på strøm enn de må!

Statistisk sentralbyrå gir nøyaktig informasjon som en offentlig tjeneste, så vi er ganske sikre på at vi har besvart spørsmålet «Hva er slags strømavtaler finnes det?» På en enkel og saklig måte. Å vite den gjennomsnittlige kostnaden vil være nyttig når det er på tide å handle for strømtjenester. Å se på prisene fra en potensiell strømleverandør vil hjelpe deg med å avgjøre om det tilbyr gjennomsnittlige strømpriser, lavere priser eller høyere priser.

Men når du ser etter en avtale, bør du også ta vare på å vurdere strømforbruket. Ulike pakker gir mer eller mindre kraft for månedlige priser. Du har kanskje allerede en ide om hvor mange kilowatt du bruker hver måned. Hvis du gjør det, bør du kunne finne en pakke som passer til dette forbruket av strøm, og dette vil være en smart måte å handle på. Hvis du ikke vet, bør det være verktøy på elvirksomhetsnettsteder som hjelper deg med å finne ut det.

Er det enkelt å bytte strømleverandør?

Ja, det er det. I Internettalderen er det mulig å ordne ny strømleverandør på nettet. Faktisk sender noen selskaper ikke engang ut papirregninger lenger. De gjør alt digitalt fordi det er mer miljøvennlig og senker driftskostnadene. Det er en rask prosess. I tillegg, hvis du har spørsmål om noe, bør du vite at kundeservice vil være lett tilgjengelig hos de fleste selskaper.

Nå er det riktig tidspunkt å bytte til billig strøm, så hvorfor ikke gjøre det i dag?

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.